Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Як спланувати візит до сервісного центру МВС
Як спланувати візит до сервісного центру МВС Печать
Автор Админ   
09.11.2022 г.



Сервісні центри МВС надають доступні та зручні послуги. Ми дбаємо про комфорт наших клієнтів і створюємо всі умови, аби ви з легкістю могли планувати свій час.

Попередній запис на отримання послуг дозволяє не лише сформувати чіткий графік, але й забезпечити максимальну організованість при отриманні якісного державного сервісу. Талон попереднього запису можна отримати онлайн завдяки функціоналу е-запис або безпосередньо у сервісному центрі МВС.

Як працює функціонал е-запис на сайті Головного сервісного центру МВС?

Система дає можливість запису заздалегідь упродовж 14 днів. Вільні талони у систему потрапляють щодоби рандомно.

У кожного є можливість перевірити наявність талонів, як у найближчому до себе сервісному центрі МВС, так і в будь-якому центрі по всій території України. Система відображає вільні талони для запису онлайн і вільні талони в терміналі безпосередньо в приміщенні сервісного центру МВС.

Для уникнення зловживань із талонами попереднього запису було введено обмеження на кількість талонів, які можливо оформити. Протягом одного місяця одна людина може отримати 4 талони попереднього запису. Плануйте свої візити відповідально.

Юридичні особи мають можливість сформувати до чотирьох талонів на один вид послуг за день.

Як взяти талон е-запису онлайн?

Зайти на сайт Головного сервісного центру МВС, обрати в меню е-запис. Для початку треба авторизуватися. Це можна зробити за допомогою електронного підпису, BankID або Дія.Підпису. Ми потурбувались, аби всі наявні в Україні сучасні методи ідентифікації особи були доступні.

Важливо, талон е-запису є індивідуальним, тому передавати його стороннім особам заборонено. Авторизація убезпечує від недобросовісних користувачів і від зловживань із талонами.

За добу до зазначеного в талоні часу на електронну пошту прийде нагадування про запланований візит до сервісного центру. Тому при оформленні талону вказуйте електронну адресу правильно.

Для отримання кількох послуг у сервісному центрі МВС необхідно записатися на кожну з них окремо.

Обирати послугу із переліку варто уважно:

реєстраційні дії з транспортними засобами;

обмін посвідчення водія і видача міжнародного посвідчення водія;

теоретичний іспит.

Звертаємо увагу, що запис на практичний іспит проводиться тільки офлайн у сервісному центрі МВС. Він відкритий на 14 днів.

Чи можна отримати талон у сервісному центрі МВС?

Якщо немає змоги оформити талон попереднього запису онлайн, завжди лишається опція — отримати його у приміщенні сервісного центру МВС безпосередньо в день візиту. Талон попереднього запису можна взяти у терміналі безпосередньо в приміщенні. Заповнювати поля варто уважно, усі вони є обов’язковими. Якщо термінал відсутній — така ситуація може бути в сервісних центрах МВС старого зразка або в невеликих сервісних центрах МВС — то знайдіть адміністратора, який проводить попередній запис.

Отримати талон в терміналі ви можете не пізніше, ніж за годину до кінця робочого дня, визначеного графіком роботи відповідного сервісного центру МВС (розділ «Контакти»).

Звертаємо увагу, надання адміністративних послуг під час повітряної тривоги призупиняється. Радимо скористатися найближчим укриттям. При цьому час очікування в черзі подовжиться на час тривалості повітряної тривоги.

Нагадуємо, що консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші питання можна знайти на сайті.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg