Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Двох охтирчан спіймали, коли вони виносили крадене
Двох охтирчан спіймали, коли вони виносили крадене Печать
Автор Админ   
08.11.2022 г.



На Охтирщині постануть перед судом чоловіки за вчинення замаху на крадіжку з чужого домоволодіння

Зламавши замок на вхідних дверях, зловмисники викрали з будинку телевізор та цифровий ресивер. Після чого намагалися покинути місце злочину з викраденим майном, однак були помічені на «гарячому» свідком.  

В ході досудового розслідування було встановлено, що два місцевих мешканці, добре знаючи, що в одному із будинків на сусідній вулиці ніхто не проживає, домовилися вчинити звідти крадіжку. Так, в кінці серпня в нічний час, чоловіки зірвали замок на вхідних дверях, проникли до будинку, де в одній з кімнат побачили телевізор та цифровий ресивер. Викравши вказані речі чоловіки вийшли з будинку, однак були помічені чоловіком із сусіднього будинку.  

Зрозумівши, що їх викрили «на гарячому», зловмисники залишили викрадену техніку на подвір’ї та втекли.  

Співробітники поліції цього ж дня встановили особи зловмисників та розшукали їх. У скоєному чоловіки зізналися та розповіли, що пішли на злочин з метою заробітку.   

На даний час слідчими Охтирського районного відділу поліції за процесуального керівництва прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт в даному кримінальному провадженні. Зловмисникам за ч. 3 ст. 15,ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (незакінчений замах на крадіжку в умовах воєнного стану) може загрожувати покарання до восьми років. 

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg