Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Охтирщині провели благодійний збір макулатури
На Охтирщині провели благодійний збір макулатури Печать
Автор Админ   
06.11.2022 г.



Хухрянська ЗОШ долучилася до проєкту благодійного збору макулатури.

04.11.2022 в Хухрянській ЗОШ І-ІІІ ступенів (опорний заклад освіти) відбулося підведення підсумків акції «Залучення шкіл до збирання макулатури».

Як зазначає голова Чернеччинської сільської ради Роман БУБЛИК, у наш непростий час необхідно поширювати знання дітей і молоді у сфері рециклінгу матеріалів та виробів, продовжуємо зберігати чисте довкілля: в закладах встановлюємо сортувальні баки, у відносно безпечних місцях влаштовуємо толоки, висаджуємо дерева. Навіть в умовах війни притримуємося сортування відходів у школах та популяризацію екодружнього способу життя.

Сучасне життя неможливе без використання паперової продукції. На роботі чи в побуті, люди постійно стикаються з папером. Журнали, газети, товсті пакувальні коробки від куплених товарів, буклети і флаєри, списані дитячі зошити, старі шкільні підручники – все це є вторинною сировиною. 

Начальник відділу освіти Чернеччинської сільської ради Альона ЖМУРКО розповіла представникам СНАУ про діяльність закладів освіти у напрямку рециклінгу матеріалів та виробів, сортування відходів та збереження довкілля.

Кошти за зібрану макулатуру буде передано на потреби ЗСУ.

Image ImageImage

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg