Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Газовики Сумщини запровадили проєкт, який допомагає заощаджувати енергоресурси
Газовики Сумщини запровадили проєкт, який допомагає заощаджувати енергоресурси Печать
Автор Админ   
04.11.2022 г.



АТ «Сумигаз» запровадив проєкт «Дерево життя», в рамках якої клієнти надають перевагу електронним рахункам за послугу доставки газу.

Таким чином вони заощаджують енергоресурси, потрібні для виробництва та друку квитанцій, а також зберігають дерева, які йдуть на виготовлення паперу.

Газовики дбають як про збереження лісових насаджень, так і про їх відновлення. Фахівці компанії висадили понад гектар нового лісу на Лебединщині.

Близько 4 тисяч споживачів газу Сумщини уже відмовилися від паперових квитанцій за розподіл газу. Перейти на онлайн-рахунки за розподіл газу можна в особистому кабінеті на сайті www.104.ua: в розділі «Розрахунки» діє функція «Відмовитися від паперового рахунку».

«Дерево життя» - проєкт, який реалізується газорозподільними компаніями України, що працюють під брендом РГК, для заощадження енергоресурсів в умовах енергетичної кризи та збереження довкілля. На знак вдячності українцям за свідоме ставлення до споживання природних та енергоресурсів газовики висаджують по всій країні дерева - міські алеї, сквери, парки, фруктові сади та ліси.

Детальніше у відео: https://youtu.be/kj_w0iLmlmk 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg