Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Сумщині знову застосовують графіки аварійних відключень
На Сумщині знову застосовують графіки аварійних відключень Печать
Автор Админ   
01.11.2022 г.



Сьогодні на території Сумщини знову застосовують графіки аварійних відключень

Про це повідомило АТ "Сумиобленерго". 1 листопада, за розпорядженням НЕК "Укренерго", на території Сумської області застосовуються графіки аварійних відключень. Такий вимушений крок пов’язаний із масованими ракетними обстрілами об’єктів критичної інфраструктури, які відбулися 31 жовтня, внаслідок чого енергосистема України зазнала значних пошкоджень.

‼️Де знайти інформацію про відключення електроенергії побутовому споживачу?

В особистому кабінеті "E-Svitlo": https://sm.e-svitlo.com.ua, перейшовши до розділу "Побутовий споживач" та свого особового рахунку, ви знайдете функцію "Відключення". Натиснувши на неї, ви побачите перелік черг аварійних відключень. Відтак, кожен споживач може знайти інформацію про свій населений пункт та номер черги аварійного відключення.

Слідкуйте на корпоративному сайті АТ "Сумиобленерго (у розділі "Відключення") за повідомленнями про дату і час графіків аварійних відключень на території Сумської області, з інформацією про застосування номерів черг.

Нагадаємо, графіки аварійних відключень, які застосовуються в Сумській області, розподіляються на 10 черг. Припинення електропостачання можливе декілька разів протягом доби. Тривалість кожного відключення залежить від обсягу навантаження, вказаного НЕК "Укренерго". Орієнтовна тривалість вимкнень кожної черги становитиме 2 години.

Увага! Вказаний час відключень може збільшуватися до однієї години у зв’язку переміщенням оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення необхідних перемикань. Крім того, під час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, адже об’єкти критичної інфраструктури перебувають під постійними атаками ворога. Це теж може збільшити перерву у відновленні електропостачання.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg