Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Охтирщині прощались із загиблим захисником
На Охтирщині прощались із загиблим захисником Печать
Автор Админ   
01.11.2022 г.



Тростянецька громада попрощалася із загиблим захисником України

Про це повідомляє Тростянецька міська рада.

Тростянецька громада понесла тяжку, непоправну втрату: захищаючи нашу рідну Батьківщину від російських окупантів, у тяжкому бою під селищем Новопосадове Краматорського району Донецької області загинув наш земляк – Колодяжний Антон Андрійович. Сьогодні у Тростянці, на цвинтарі №2 по вул. Луніна, відбулася церемонія прощання та поховання нашого Героя.

Життя справжнього патріота, незвичайної і світлої людини, воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі, обірвалося 22 жовтня 2022 року. Під час тяжких боїв за Кремінну він отримав осколкові поранення, несумісні з життям. Разом з ним загинули і його побратими з 25-ої десантно-штурмової бригади.

Колодяжний Антон Андрійович народився 13 січня 1990 року у м. Тростянець. Навчався у міській школі № 3. Він добровольцем пішов до лав Збройних Сил України відразу ж після деокупації Тростянця, спочатку потрапив до 95-ої окремої десантно-штурмової бригади, а згодом був переведений до 9-ї повітряно-десантної роти 3 повітряно-десантного батальйону 25 повітряно-десантної Січеславської бригади.

Колодяжний Антон Андрійович був стрільцем, помічником гранатометника. Він брав учать у боях за визволення міст Ізюм, Лиман, прояв себе мужнім, сміливим та відважним воїном.

У ці гіркі хвилини вся Тростянецька громада розділяє горе сім’ї, всі ми схиляємо голови у скорботі.

Дуже тяжко усвідомлювати, що так рано обірвалося життя молодого чоловіка, у якого ще все могло б бути попереду, який міг би створити сім’ю, жити й радіти життю....Але наш Герой віддав своє життя не даремно, а за те, щоб жили ми з вами, щоб наша держава була незалежною та вільною.

Тростянчани створили живий коридор, щоб віддати останню шану воїну, який захищав усіх нас від російських загарбників, котрі посягнули на нашу рідну українську землю, а на цвинтарі пройшла прощальна церемонія за участю бойових побратимів, рідних і близьких людей.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg