Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Сумщині поліція вилучала наркотичні та психотропні речовини
На Сумщині поліція вилучала наркотичні та психотропні речовини Печать
Автор Админ   
01.11.2022 г.



В Охтирці було затримано двох порушників

В ході проведення оперативно-профілактичних заходів, направлених на попередження злочинів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків працівники поліції Сумщини виявили шість порушників.

29 жовтня працівники Охтирського районного відділу поліції на вулиці Широкій у райцентрі зупинили 26-річного чоловіка, в якого, під час проведення поверхневого огляду, виявили і вилучили кристалічну речовину білого кольору, зовні схожу на «Aльфа-PVP Сіль», загальною вагою близько 5 грамів. Попередньо встановлено, що чоловік мав намір її збути.

Того ж дня, в Охтирці оперативники поліції викрили 23-річного місцевого жителя, який з метою реалізації переносив у сумці речовину рослинного походження з характерним запахом канабісу, вагою близько 100 г, та кристалічну речовину білого кольору, зовні схожу на «Aльфа-PVP Сіль», загальною вагою близько 200 г. Виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

У поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Наразі обидва зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

У Глухові, під час перевірки на блокпосту, в поле зору поліції потрапив 38-річний чоловік. У нього, під час огляду одягу і речей, правоохоронці вилучили згорток з марихуаною загальною вагою близько 10 грамів.

А у місті Ромни, під час проведення особистого огляду зупиненого 20-річного чоловіка, працівники поліції виявили 20 грамів марихуани.

В ході проведення обшуку за місцем проживання 26-річного жителя Лебединщини, співробітники поліції виявили і вилучили в помешканні близько 100 грамів марихуани.

А в Сумах, по вулиці Інтернаціоналістів, працівники поліції зупинили 21-річного чоловіка, при особистому огляді якого було виявлено пігулки психотропної дії.

Поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg