Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирські чиновники активніше працюватимуть з молоддю
Охтирські чиновники активніше працюватимуть з молоддю Печать
Автор Админ   
29.10.2022 г.



Відтепер «Центр розвитку вуличних культур» - партнер Охтирської міської ради 

Меморандум про співпрацю підписано між громадською організацією «Центр розвитку вуличних культур» і виконавчим комітетом Охтирської міської ради 

Даний Меморандум дає старт конструктивній співпраці представників молодіжних організацій міста, яких представляє Павло Ігнатченко і місцевої влади. 

Це новий рівень комунікації та партнерства, який мотивує Сторони до більш продуктивної взаємодії. 

Перш за все - у просуванні та втіленні сучасних, творчих і потрібних ідей для розвитку нашої громади. 

До 24 лютого охтирчанин Павло Ігнатченко (Jim Deamain )організовував культурні події, професійно займався музикою, створюючи у своїй студії звукозапису хіт «Гуси» Вельбоя, керував громадською організацією «Центр розвитку вуличних культур», спрямованою на потреби молоді, формування умов для її раціонального, змістовного та яскравого життя в провінції.

З початком війни все було перекреслено. Почався новий етап життя.

Під час активних бойових дій на території громади Павло разом з молоддю міста розвозив гуманітарну допомогу людям похилого віку, залучав знайомих та партнерів з-за кордону до збору коштів на потреби ЗСУ.

У найважчі березневі дні війни, під час бомбардувань Охтирки, у Павла разом із друзями виникла ідея створити мерч «Місто-герой».

Це авторський малюнок пляшки «коктейлю Молотова» або бандера-смузі. Цей логотип перенесли на футболки, що користуються попитом не тільки в Охтирці та Україні, їх замовляють навіть із Європи. Частина коштів від продажу йде на потреби Збройних Сил України та територіальної оборони.

Автори ідеї просто хотіли підбадьорити охтирчан та розказати про Охтирку всьому світу. Всіх нас почули завдяки креативному мисленню, такому несподіваному явищу в період війни.

Павло на цьому не зупинився. Разом з товаришем Артемом Саливіном почав шити підсумки для тактичних аптечок . Попередньо щодо пошиття якісних медичних підсумків було проведено консультації з військовими медиками та парамедиками та враховано їхні пропозиції.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg