Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Робоча група оцінила ситуацію з наповненням ставка «Дамба»
Робоча група оцінила ситуацію з наповненням ставка «Дамба» Печать
Автор Админ   
27.10.2022 г.



З метою упередження шкідливої дії великих вод і недопущення повторення ситуації з весняним паводком 2018 року, провели обстеження ставка «Дамба», що на виїзді з Охтирки. 

Завдання - обстежити водний об’єкт на предмет встановлення технічного стану гідротехнічних споруд, ложе і берегової зони ставка.

У виїзному комісійному рейді взяли участь міський голова Охтирки Павло КУЗЬМЕНКО, голова Чернеччинської громади Роман БУБЛИК, представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій і Регіонального офісу водних ресурсів у Сумській області (РОВР), а також члени ОТРЛ «Дамба». 

«Головна мета робочої групи – оцінити ситуацію з наповненням ставка і визначитися - чи потребує ставок часткового скиду до 1 метра, - пояснюють фахівці РОВР Аліна АНІСІНА і Костянтин ПЛЮЩЕНКО. – На даний момент можна стверджувати, що ставок «Дамба» повністю не наповнений». 

Після ретельного огляду та інструментальних замірів гідротехнічної споруди водного об’єкта було вирішено врахувати всі пропозиції і зауваження присутніх при прийнятті рішення щодо здійснення профілактичних заходів по ставку «Дамба» та направити лист до РОВР для проведення необхідних розрахунків.

ImageImageImage
 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg