Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Як Чернеччинська громада наближає перемогу
Як Чернеччинська громада наближає перемогу Печать
Автор Админ   
22.10.2022 г.



Від початку повномасштабної війни Чернеччинська сільська рада працює на перемогу та підтримує наших захисників усіма можливими способами

З перших днів повномасштабної війни наші захисники продемонстрували величезну витримку, сміливість та відважність. І з перших днів повномасштабної війни цивільні українці демонструють неабияку підтримку та довіру нашим воїнам. Саме взаємна довіра та підтримка між військовими та цивільними стала одним з важливих факторів, які допомагають наблизити нашу перемогу.

Небайдужі жителі Чернеччинської громади, працівники різних відділів сільської ради та громадські діячі з перших днів війни почали активно допомагати захисникам України.

З початку війни жителі нашої громади, працівники старостатів, працівники закладів культури та освіти стали надійним тилом для наших хлопців. Ми всі збирали продукти харчування, мололи борошно, пекли хліб, збирали теплі речі та ковдри. 

З 24 лютого ми всі разом:

- передаємо продукти харчування, теплі речі та ковдри;

- возимо допомогу у вигляді медикаментів та засобів гігієни;

- проводимо благодійні змагання на підтримку ЗСУ (зібрані кошти йдуть на закупівлю додаткового військового спорядження);

- готуємо різноманітні «смаколики» для наших хлопців (працівники закладів культури квасять та солять овочі, готують вареники,печуть хліб);

- проводимо благодійні ярмарки.

Окрім вищевказаного, працівники Чернеччинської сільської ради організували збір коштів для закупівлі транспортного засобу нашим захисникам, провели збір коштів для придбання тепловізора одному з підрозділів ЗСУ, передали додаткове військове спорядження. Також було організовано навчання з надання першої домедичної допомоги та тактичної медицини. 

Важливим аспектом є те, що починаючи з літа працівниками закладів культури та освіти громади плетуться маскувальні сітки. Не залишилися осторонь і представники бізнесу - майже тисяча скоб для побудови бліндажів була зроблена та передана одним з сільгосппідприємств громади нашим захисникам. І це не вичерпний перелік наших спільних справ.

Робота в напрямку підтримки військових не припиняється ні на хвилину, і ми точно знаємо – маленькі дії кожного приведуть Україну до Перемоги!

ImageImageImageImageImageImageImageImage 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg