Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Охтирщині правоохоронці викрили чоловіка у незаконному зберіганні наркотиків
На Охтирщині правоохоронці викрили чоловіка у незаконному зберіганні наркотиків Печать
Автор Админ   
22.10.2022 г.



Прибувши на виклик про домашнє насильство, співробітники поліції виявили у кривдника близько 5 кг марихуани.

Все знайдене правоохоронці вилучили,  а от чоловіку тепер доведеться відповідати за вчинення адміністративного та кримінального правопорушень.

До поліції Тростянця надійшло повідомлення від схвильованої жінки про вчинення відносно неї домашнього насильства. На місце події негайно виїхали поліцейські. 

Прибувши на виклик співробітники групи реагування патрульної поліції побачили чоловіка, який вчиняв домашнє насильство.  

Правоохоронці провели з чоловіком профілактичну бесіду та склали відносно нього адміністративний протокол за ч.1 ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім цього, у ході огляду домівки поліцейські побачили на горищі близько 5 кг марихуани. Зловмисник зізнався, що зберігав наркотики для власного вживання. 

Співробітники поліції все виявлене вилучили та направили для проведення експертного дослідження.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg