Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Recovery Forum : Охтирка шукає шляхи прискорити відбудову
Recovery Forum : Охтирка шукає шляхи прискорити відбудову Печать
Автор Админ   
20.10.2022 г.



19 жовтня міський голова Охтирки Павло Кузьменко взяв участь у форумі Recovery Forum Ukraine 2022, який присвячений відбудові зруйнованих українських міст.

Це був насичений день для кожного учасника форуму, серед яких голови постраждалих громад, представники влади, міжнародні фінансові організації, благодійні установи, донори та інвестори, представники будівельної бізнес спільноти, які вже готують програми з відбудови громад.

До взаємодії запрошені громади з різних куточків України, Сумщину на форумі представляли міські голови Охтирки, Тростянця та голова Великописарівської громади. 

До заходу приєдналось керівництво Мінрегіону, Міністерства інфраструктури України, профільного комітету ВРУ, Державної інспекції архітектури та містобудування України, Фонд енергоефективності, Київської обласної військової адміністрації, GIZ Ukraine та інші.

Мета Recovery Forum Ukraine 2022 — прискорення фінансування для відбудови зруйнованих громад.

Міський голова Павло Кузьменко розповів учасникам «Recovery Forum Ukraine 2022» про те, що охтирчанам довелось пережити і які проблеми у нас зараз. Звернув увагу присутніх на наслідки нищівних атак росіян на Охтирку, продемонстрував оцифровані руйнування і оцінки завданих збитків, а також план відбудови та інвестиційний потенціал громади. Це потрібно для того, щоб прискорити механізми відбудови Охтирки та знайти для цього фінансування через комунікацію з меценатами, благодійниками і фахівцями з будівництва. 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg