Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Останні дні ЕКО-маркету в Охтирці
Останні дні ЕКО-маркету в Охтирці Печать
Автор Админ   
20.10.2022 г.



Давним давно, коли в місті ще не було жодного АТБ, в Охтирці відчинив двері ЕКО-маркет.



Урочисте відкриття з аніматорами відбулось наприкінці серпня 2011 року (На фото). Тепер залишки продукції розпродають зі знижками і без. 

40-відсоткові «акції» на молочну продукцію та деякі ковбаси. В торговому залі звільнилося вже доволі багато полиць. 23 жовтня ЕКО-маркет закриється остаточно. Все, що не реалізують - вивезуть. Якщо встигнуть спродатися раніше, то чекати оголошеної дати не збираються. 

В минулу середу працівникам запропонували написати заяву за угодою сторін. Адміністрація наостанок заощадила навіть на звільненні. Вирішивши не заморочуватися зі скороченням штату. На жаль, чому саме так вирішили вчинити, нам не вдалося отримати коментарів від керівництва.

У свій час відкриття ЕКО-маркету для Охтирки стало певною подією. Тут працювала камера схову. Речі приймав працівник. Можна було залишити не тільки великі сумки, а й інші негабаритні речі. У передсвяткові дні охтирчани активно купували набори: алкоголь плюс сік, або курку-гриль.

Хтось скаже, покупець проголосував ногами - знизився рівень якості послуг, то й нічого жаліти - конкуренція рухає ринок. У мирний час - не буду сперечатися. Однак, у воєнний - це не тільки втрата податків, робочих місць, а й послуг. Гроші ж не їстимеш. Тому кожне закриття бізнесу - зараз дуже погана новина.

Охтирчанам є за що сказати спасибі і ЕКО-маркету, і його відважним працівникам.

ImageImageImageImageImageImage 

Андрій Міхєєв


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg