Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Громада з Охтирщини передала прикордонникам зимові маскувальні сітки
Громада з Охтирщини передала прикордонникам зимові маскувальні сітки Печать
Автор Админ   
19.10.2022 г.



У Чернеччинській громаді освітяни плетуть маскувальні сітки для українських військових. 

Чернеччинська громада, у якої сільський голова Роман Бублик має активну громадянську позицію та постійно опікується потребами бійців, для Державної прикордонної служби України передала понад 220 метрів «зимової сітки». 

Абсолютно кожен може зробити внесок у Перемогу та допомагати армії. Зокрема, маскувальні сітки для українських воїнів потрібні завжди. Ними накривають техніку, позиції, командні пункти, автомобілі тощо. Це треба робити, щоб техніку не помітили російські військові і не накрили артилерійським або ракетним вогнем.

Активна діяльність у закладах освіти Чернеччинської сільської ради на допомогу Збройних Сил України не припинялася влітку, навіть під час канікул і відпусток. Працівники Хухрянської ЗОШ І-ІІІ ступенів (опорний заклад освіти) та КЗ «Хухрянський ЗДО (ясла-садок) «Росинка» вчасно сплели «зимову сітку», а основу та допоміжні матеріали для сітки надали усі працівники закладів освіти Чернеччинської сільської ради.

Робота освітян була проведена велика: сплести основу, перебрати старі речі, розкроїти їх на стрічки, потім вплести їх у сітку. На спецзамовлення військових для потреб підрозділів 5 прикордонного загону Державної прикордонної служби України виготовлено 1 маскувальний зимовий комплект (сітку, розміром зі шкільний спортзал), яку відвезли нашим захисникам. Сітка – це збережене життя людини, нашого захисника. Працівники освіти не зупиняються на досягнутому і продовжують наближати Перемогу, посильно допомагаючи Збройним Силам України.

Долучаємося до плетіння сіток! Дякуємо нашим захисникам і захисницям! Воїнам фронту і тилу! Плетемо до Перемоги! Все буде Україна!

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg