Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Охтирщині поліцейські повідомили про підозру чоловіку за фактом крадіжки мобільного телефону
На Охтирщині поліцейські повідомили про підозру чоловіку за фактом крадіжки мобільного телефону Печать
Автор Админ   
18.10.2022 г.



Поліцейські розшукали зловмисника, що вкрав телефон пасажира автобусу на автостанції Охтирка

Скориставшись влучним моментом, зловмисник викрав мобільний телефон та продав його. Тепер за вчинене чоловіку доведеться відповідати згідно Кримінального кодексу України.

Встановлено, що 24-річний мешканець обласного центру їхав на автобусі до іншого міста. На одній з автобусних станцій, а саме у м. Охтирка, зловмисник вийшов з транспортного засобу та, підійшовши до кіоску, побачив залишений без нагляду мобільний телефон.

Чоловік швидко поклав гаджет до сумки, після чого повернувся до автобусу. Коли інші пасажири повернулися до салону автобуса, один з пасажирів почав шукати свій смартфон, який він залишив у кіоску.

Однак зловмисник, не бажаючи віддавати телефон, вимкнув звук на ньому.

У ході оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили особу зловмисника та розшукали його. У скоєному чоловік зізнався та пояснив, що тільки-но приїхавши до місця призначення, він відформатував телефон та кілька днів користувався ним. Після чого продав.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Слідство триває.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg