Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці зловмисник відбуксував чуже авто у свій гараж
В Охтирці зловмисник відбуксував чуже авто у свій гараж Печать
Автор Админ   
18.10.2022 г.



В Охтирці правоохоронці викрили чоловіка у незаконному заволодінні автомобілем 

Зловмисник виявивши, що авто протягом декількох днів стоїть на узбіччі вулиці, вирішив незаконно відбуксирувати його до свого гаражу. Однак залишитися невикритим йому не вдалося, правоохоронці вже через декілька годин встановили його особу та вилучили викрадене авто.

До Охтирського районного відділу поліції за допомогою звернулася 48-річна місцева жителька та повідомила про факт викрадення її автомобіля, який вона залишила декілька днів тому на узбіччі провулку, неподалік від місця проживання. У автомобілі була відсутня акумуляторна батарея. 

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції отримали інформацію про те, що автомобіль з вказаного місця було викрадено шляхом буксирування. У подальшому правоохоронці встановили транспортний засіб, який слугував знаряддям вчинення злочину, а також особу правопорушника. Викрадений автомобіль у зловмисника вилучили.



За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). На даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg