Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На ринку Охтирки затримали крадія
На ринку Охтирки затримали крадія Печать
Автор Админ   
15.10.2022 г.



В Охтирці поліцейські "на гарячому" затримали чоловіка, який намагався обікрасти магазин

Поклавши до кишені грошові кошти з каси та зібравши до сумок більше 300 пачок сигарет зловмисник вже хотів покинути місце злочину, але його протиправні дії припинили працівники охоронної служби, які прибули на виклик за спрацюванням сигналізації.

Правоохоронці встановили, що раніше судимий 27-річний мешканець одного із сіл Охтирського району, прийшов у неробочий час на територію продовольчого ринку в м. Охтирка. Шляхом злому скляної кватирки у металопластикових дверях зловмисник проник до приміщення магазину. 

Там він зібрав до сумок більше 300 пачок цигарок різних марок. Після цього з каси магазину дістав грошові кошти та сховав їх у своєму одязі.  Однак винести викрадене з магазину йому так і не вдалося, оскільки його протиправні дії були викриті та припинені правоохоронцями, які прибули до магазину внаслідок спрацювання охоронної сигналізації.   

Після чого, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 15, частиною 4 статті 185 (незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжку), вчинену повторно, поєднану з проникненням у приміщення, в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

На даний час слідчими за процесуального керівництва Охтирської окружної прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg