Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Охтирщині відкрили поліцейську станцію
На Охтирщині відкрили поліцейську станцію Печать
Автор Админ   
12.10.2022 г.



У Білківському старостаті Тростянецької громади відкрили станцію поліцейського офіцера громади.

Нагадаймо, поліцейський офіцер громади — це офіцер Національної поліції України, який живе та працює у територіальній громаді. Його головним завданням є забезпечення правопорядку і запобігання правопорушенням та злочинам у межах своєї територіальної громади. 

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» – це частина реформи Національної поліції України.

Нагадаємо. В Охтирському районі одними з перших в грудні 2020 року запровадили проект «Поліцейський офіцер громади» у Чернеччинській територіальній громаді. 

У Тростянецькій громаді на цю відповідальну посаду пройшов конкурсний відбір офіцер поліції Сергій Вовянко. У системі МВС України він працює вже 12 років. Розпочинав службу дільничним інспектором поліції Тростянецького РВ УМВС, потім працював дільничним офіцером поліції в селі Боромля. 

Тростянецькою міською радою облаштовано Поліцейську станцію в приміщенні Білківського старостату за всіма вимогами: зроблено ремонт у двох кімнатах – у робочій й для відпочинку, встановлено меблі, комп’ютерну техніку, в приміщенні є опалення, вільний доступ до мережі Інтернет.  

В межах відповідної програми, поліцейський офіцер громади отримав службовий автомобіль «Рено Дастер», укомплектований усім необхідним для виконання завдань по забезпеченню законності й правопорядку. 

 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg