Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Підліток скоїв крадіжки з магазину в Охтирці
Підліток скоїв крадіжки з магазину в Охтирці Печать
Автор Админ   
11.10.2022 г.



Поліцейські Охтирки викрили неповнолітнього у вчиненні крадіжок з магазину

Скоївши одного разу крадіжку з магазину, неповнолітній зловмисник не зміг зупинився на досягнутому та повторно викрав продукти харчування та інший товар у тому ж самому магазині. Але залишитися невикритим йому не вдалося, на даний час йому вже повідомлено про підозру. 

У ході досудового розслідування поліцейськими було встановлено, що 15 –річний мешканець одного із сіл Охтирського району, перебуваючи у приміщенні торговельного залу магазину у місті Охтирка, скоїв крадіжку продуктів харчування, одягу, гаманця, зарядного пристрою Powerbank та бездротових навушників. Усе викрадене юнак заховав до свого рюкзака та,  пройшовши повз каси, покинув торговельний заклад. 

Через декілька тижнів, неповнолітній зловмисник знову повернувся до того ж самого магазину та вирішив повторити свої злочинні дії. Хлопець йшов магазином брав з полиць та складував до себе в рюкзак  продукти харчування та інший товар. Але цього разу залишитись непоміченим йому не вдалося. Працівники магазину одразу повідомили до поліції.

На даний час неповнолітньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg