Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Двоє неповнолітніх з Охтирщини обікрали будинок
Двоє неповнолітніх з Охтирщини обікрали будинок Печать
Автор Админ   
01.10.2022 г.



На Охтирщині постануть перед судом неповнолітні за вчинення крадіжок з будинку односельчанина

Хлопці вирішили збагатитися шляхом крадіжки майна з чужого будинку, однак уникнути відповідальності їм не вдалося, правоохоронці встановили їх причетність до вчинення злочину та вилучили викрадене майно.

На початку лютого цього року, 15-річний мешканець одного із сіл Охтирського району, в нічний час, проходячи повз домоволодіння одного із своїх односельчан, знаючи, що власник вдома відсутній, проник на його територію, перелізши через паркан.

В подальшому знайшов в дворі металеву трубу, з її допомогою відкрив одне із вікон будинку та проник всередину. В одній із житлових кімнат зловмисник знайшов кутову шліфувальну машину та безпровідний маршрутизатор. Прихопивши їх з собою, втік через вікно.

Не зупиняючись на досягнутому, останній наступного дня вирішив знову вчинити крадіжку з того з самого будинку, але при цьому вчинити це не самостійно, а спільно зі своїм 14-річним товаришем.

Дочекавшись вечірнього часу, неповнолітні через незамкнену хвіртку зайшли на територію двору та через напередодні віджате вікно, залізли до будинку. В подальшому викрали звідти музичний центр, з двома колонками та пультом, запчастини з двигуна. Склавши викрадене майно до поліетиленового пакету, який знайшли на місці вчинення злочину, втекли.

Дії неповнолітніх зловмисників кваліфіковано за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Слідчі Охтирського районного відділу поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, завершили досудове розслідування, обвинувальні акти скеровано до суду.

Відділ комунікації поліції Сумської області


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg