Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow У Тростянецькій громаді поширюється волонтерський рух
У Тростянецькій громаді поширюється волонтерський рух Печать
Автор Админ   
29.09.2022 г.



З першого серпня Благодійний фонд «Людина Ольга» в межах укладеного Меморандуму про співпрацю з Тростянецькою міською радою відкрив у Тростянецькій громаді волонтерські штаби, діяльність яких спрямована на допомогу Збройним Силам України.

На даний час волонтерські центри відкрито у КЗ"Центр культурних послуг" (Будинку культури), філії КЗ "Центр культурних послуг ТМР "Цукрозаводський клуб", Солдатський СБК, Буймерський СБК, Білківський СБК, Люджанський СБК, Мартинівський СБК, Станівський СБК, Мащанський СК, Лучанський СК, Семереньківський СБК, Дернівському будинках культури. Виготовляють маскувальні сітки у дитсадочках: ЗДО «Казка», «Калинка».

Жіночки, які за станом здоров’я не мають змоги дістатися до волонтерських штабів, організували міні-штаби з плетіння сіток та килимків у себе на дому. Так, трудівниці з вулиці Зарічної безперестанку плетуть килимки для наших захисників удома та передають до волонтерського штабу.

Дмитро Бабенко та Андрій Зінченко споруджують та встановлюють дерев'яні конструкції для плетіння маскувальних сіток. Виготовляють такі конструкції пенсіонери Галкін Станіслав та Довгопол Олександр.

Нещодавно працівники фонду передали на 93 бригаду Холодний Яр - мотопіхотний батальйон багато потрібних речей- маскувальні сітки, плетені килимки, светри та футболки, збиранням та виготовленням яких займалися волонтери наших штабів протягом місяця.

Особливу увагу хочеться приділити невеличкій "буржуйці", яку зробив власними руками чоловік з інвалідністю Руслан Бойко. Зробивши таку потрібну річ для життя в окопах, Руслан попросив свою сусідку, волонтерку: чи не може вона передати його роботу саме Холодноярівцям - хлопцям, які визволяли наше рідне місто Тростянець. "Буржуйку" уже передали хлопцям на 93-тю бригаду!!!

Керівник Сумської філії благодійної організації «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД ЛЮДИНА ОЛЬГА» Володимир Галкін дякує Тростянецькій міській раді за плідну співпрацю, волонтерам - за самовіддану працю й зазначив, що допомога нашим захисникам вкрай потрібна, адже вони постійно міняють місця дислокації, перебуваючи у гарячих точках, і маскування - то один із способів зберегти їхнє життя!

Володимир Галкін закликає небайдужих мешканців громади доєднатися до волонтерського руху. Крім цього, благодійна організація «БФ Людина Ольга» веде співпрацю з іншими волонтерами у справі допомоги ЗСУ щодо закупки ліків, форми, обмундирування та інших вкрай потрібних для захисників речей.

Жителів громади запрошують долучатися до волонтерської справи для підтримки ЗСУ!

Керівник фонду: Галкін Володимир 

0675708037

Координатор: Бабенко Тетяна 

097-770-27-53

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg