Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Міський голова звернувся до охтирчан щодо непростої зими
Міський голова звернувся до охтирчан щодо непростої зими Печать
Автор Админ   
28.09.2022 г.



Міський голова Павло Кузьменко звернувся до жителів Охтирської громади щодо майбутньої непростої зими.

На сторінці фейсбук міського голови опубліковане текстове звернення до жителів Охтирки та відео. До речі, у відео міський голова повідомляє, що 2500 вікон для зруйнованого житла профінансує Червоний Хрест. 

Текст звернення:

Нас усіх чекає непроста зима.

Вона буде найскладнішою в сучасній історії України. Не може бути нічого простого у країні, яка воює. Ми живемо в умовах постійного форс-мажору. Ніхто не знає, чого чекати, але маємо бути готовими до всього, до різних надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути внаслідок атак ворога.

Вибити російську погань з наших земель - завдання номер один. Все для цього: кошти, ресурси, молитви. При цьому концентруємо зусилля для забезпечення сталого проходження опалювального сезону, що включає цілий комплекс робіт: від відбудови зруйнованого житла до впровадження диференційованих, альтернативних джерел опалення. Держава не нехтує потребами цивільних, не чекає того часу, коли зброя нарешті замовкне.

Ще не відлунали вибухи, як почалася робота над тактикою відновлення Охтирки. Це нова, довга і непроста дорога від планування до реалізації. Частина цього процесу вже реалізовується, але є закритою. Про критичну інфраструктуру волію мовчати.

Шквал критики з цього приводу дуже добре розумію і цілком розділяю. Нікому не хочеться терпіти, боятися, жити в ситуації невизначеності.

Готовий до критики і провокативних звинувачень. Знаєте – чому? Бо найголовніше зараз для мене, як міського голови, не власний супер-позитивний імідж, а безпека кожного мешканця нашої громади.

Відео  

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg