Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці ґвалтівника допомогли затримати перехожі
В Охтирці ґвалтівника допомогли затримати перехожі Печать
Автор Админ   
26.09.2022 г.



Поліцейські Охтирки повідомили про підозру чоловікові у вчиненні замаху на зґвалтування 

Зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, намагався зґвалтувати жінку, яку побачив поблизу лісового масиву.

Однак довести свій намір до кінця не зміг, йому завадили випадкові перехожі та передали правоохоронцям.

До Охтирського районного відділу поліції надійшло повідомлення від 61-річної місцевої мешканки про те, що невідомий чоловік, в стані алкогольного сп’яніння, на одній з вулиць міста, вийшов з лісового масиву, затягнув її до кущів та намагався зґвалтувати. 

На місце події негайно було направлено слідчо-оперативну групу поліції. Як виявилось, зловмисника на місці події затримали перехожі. Ним виявився 23-річний місцевий мешканець, раніше судимий за вчинення корисливих злочинів. 

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 15 частиною 1 статті 152 Кримінального кодексу України (незакінчений замах на зґвалтування). Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, чоловіку вже повідомили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg