Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Відновили роботу ще два онлайн сервіси
Відновили роботу ще два онлайн сервіси Печать
Автор Админ   
16.09.2022 г.



Відновили роботу ще два онлайн сервіси: перевірка свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та перевірка свідоцтва ДОПНВ

Головний сервісний центр МВС відновив роботу ще двох своїх онлайн сервісів — тепер у два кліки можна перевірити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та свідоцтво про дорожнє перевезення небезпечних вантажів (ДОПНВ). 

Це надає змогу кожному громадянину самостійно впевнитись, чи було видано свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу за вказаним номером. А також національним та іноземним роботодавцям при наймі водія на роботу за номером та серією свідоцтва ДОПНВ перевірити факт його видачі; переглянути класи небезпечних речовин, дозволених до перевезення водію; визначити допустимі види перевезення цих речовин; впевнитися, що документ не протермінований.

Онлайн-сервіси прості у використанні. Аби їх можна було застосовувати за межами України, мають і англомовну версію перекладу. Для перемикання між мовами варто у верхньому правому куті змінити вибір мови з української на англійську.

Як перевірити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу

Щоб впевнитись, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу видавалося сервісним центром МВС, достатньо ввести його серію (три літери) та шестизначний номер у відповідні поля. 

Кому стане в нагоді сервіс:

покупцям, які підбирають авто на вторинному ринку;

логістичним компаніям, які співпрацюють з водіями-підрядниками;

агрегаторам таксі, які наймають на роботу водіїв із власним авто;

користувачам каршерингу — як виду альтернативного володіння та використання чужого авто.

У разі, якщо інформація про транспортний засіб та його власника міститься в Єдиному державному реєстрі МВС, на екрані з’являються всі дані, зазначені на бланку свідоцтва, крім конфіденційної (особистих даних власника транспортного засобу). Прізвище, ім’я, по батькові власника відображаються у форматі перші та останні літери, а також зірочки. Сервіс надає доступ до інформації, починаючи з 2013 року.

Як перевірити свідоцтво про міжнародне перевезення небезпечних вантажів

Щоб впевнитись, що свідоцтво ДОПНВ є чинним, достатньо ввести його номер та серію документа.

Кому стане в нагоді сервіс:

національним та іноземним роботодавцям, вантажовідправникам та вантажоперевізникам — при наймі водія;

відповідним установам і компетентним іноземним органам — при оформленні погоджувальних документів на дорожнє перевезення небезпечного вантажу;

працівникам митної служби — при перегляді документів тощо.

Сервіс надає доступ до інформації, починаючи з 2013 року. Якщо за результатами перевірки інформація про свідоцтво ДОПНВ не знайдена, радимо надіслати звернення (у довільній формі) на нашу електронну адресу Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script  

Варто додати, що на сайті Головного сервісного центру МВС також уже запрацював аналогічний функціонал — сервіс перевірки наявності платних номерних знаків.

Нагадуємо, що консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg