Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирчанин, що викрадав найдорожче в магазинах, постане перед судом
Охтирчанин, що викрадав найдорожче в магазинах, постане перед судом Печать
Автор Админ   
10.09.2022 г.



На Охтирщині перед судом постане чоловік, який вчинив поспіль три крадіжки

Зловмисник вже був раніше судимий за вчинення аналогічних злочинів, але це його не зупинило. Протягом декількох днів він вчинив ряд крадіжок з продуктових магазинів та магазинів побутової хімії.

На початку травня цього року 34-річний місцевий мешканець, знаючи, що на території держави діє режим воєнного стану, вирішив знехтувати вимогами чинного законодавства та здійснив не один злочин. Чоловік обирав не абиякий товар, викрадав те, що має більшу цінність та буде користуватись попитом при подальшому продажі. 

Так, у магазині побутової хімії, непомітно поклавши до кишені, він викрав дороговартісні парфуми, які потім продав одному зі своїх знайомих. Не зупиняючись на досягнутому, чоловік продовжив свою протиправну діяльність та, протягом двох днів поспіль, приходив до приміщення торгівельного залу одного з мережевих магазинів та викрадав банки з червоною ікрою. Однак, під час останнього «візиту» зловмисника було викрито.

Наразі слідчі закінчили досудове розслідування за даними фактами та під процесуальним керівництвом прокуратури скерували до суду обвинувальний акт.

Таким чином, за рішенням суду чоловік понесе кримінальну відповідальність за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка вчинена в умовах воєнного стану). Санкція статті передбачає максимальне покарання до 8 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg