Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирський лісгосп подарував "холодноярівцям" авто
Охтирський лісгосп подарував "холодноярівцям" авто Печать
Автор Админ   
08.09.2022 г.



Працівники Охтирського держлісгоспу придбали для  бригади «Холодний Яр» авто - всюдихід 

Саме 93-тій окремій механізованій бригаді «Холодний Яр» Сумщина завдячує  за звільнення від окупації. Запеклі бої за Тростянець чи звільнення Охтирки – все це незламні воїни «Холодного Яру». 

Місцеві люди пам'ятають, які переживали почуття в перші дні після де окупації. І як у вдячність за визволення несли воїнам харчі, на які й самі були не багаті. Ділилися всім, чим могли, бо розуміли, що перемога над ворогом – це спільна мета і досягти її можна лише спільними зусиллями. 

У підтримку та у безмежну вдячність холодноярівцям, охтирські лісівники неодноразово допомагали їм матеріальними та технічними засобами. Нещодавно ж передали бригаді новий всюдихід, придбаний за кошти працівників лісгоспу. 



Щоб подякувати лісівникам за підтримку, до підприємства завітали представники особового складу військової частини.

«У цей нелегкий для нашої країни час кожний українець з гордістю усвідомлює, що він є частиною душі Українського народу, нашої вільної та незалежної держави і саме Ви є величним прикладом цього. Нехай яскравий вогонь у Вашій душі ніколи не згасне на благо миру та процвітання нашої Єдиної України. Слава Україні!», - звернулись військові зі словами вдячності  до охтирських лісівників.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg