Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Поліція Охтирки зверне увагу на шумних «пациків на моциках»
Поліція Охтирки зверне увагу на шумних «пациків на моциках» Печать
Автор Админ   
31.08.2022 г.



 «Гонщики кайфують, а у людей від цих звуків стрес», - міський голова Охтирки розділяє невдоволення містян щодо шуму від мотоциклів

В міській раді відреагували на публікацію  в групі фейсбук Реальна Охтирка.Тема нічного реву мотоциклів, що нагадує звуки застосування боєприпасів, стала питанням №1 апаратної наради при міському голові. 

Павло Кузьменко звернувся з цією проблемою до представника поліції Олександра Тіщенка. 

«Майже щовечора з 21.00 до 22.00 мотоциклісти влаштовують перегони на великій швидкості, створюють дикий шум-рев моторів, свист гальмів. Навіть вдень це неприємно, а вночі гуркіт особливо гучний. Це створює жахливий дискомфорт для мешканців. У війну таке неприпустимо і сподіваюся, не потрібно пояснювати – чому. Ці порушники тиші їздять без глушників, без прав, на незареєстрованих транспортних засобах. Вони кайфують. Треба цих випендрьожників притягувати до відповідальності, проводити з ними бесіди – як мінімум. Цього явища не повинно бути», - зазначив міський голова. 

У свою чергу, Олександр Тіщенко повідомив, що Охтирською поліцією буде вжито заходів, зокрема - кількість патрульних нарядів на вулицях міста вже збільшено, що дасть змогу більш ефективно боротися із порушниками громадського порядку.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg