Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирчани отримали почесні грамоти за ремонт Тростянецької лікарні
Охтирчани отримали почесні грамоти за ремонт Тростянецької лікарні Печать
Автор Админ   
30.08.2022 г.



В Тростянці подякували охтирчанам за відновлення акушерсько-гінекологічного відділення лікарні

26 серпня в Тростянці відкрили повністю відремонтованого акушерсько-гінекологічного відділення Тростянецької міської лікарні. 

Це стаціонарне відділення зазнало найбільшої руйнації, коли в березні поточного року військові рф цинічно обстрілювали нашу лікарню із танка. Ремонтувала акушерсько-гінекологічне відділення бригада приватного будівельного підприємства «Сім», яка лише два роки тому своїми силами його створювала й облаштовувала. 

Представник ПП «Сім» Володимир Дульський говорить: «Гірко було споглядати те, що зробили окупанти з цією лікарнею, шкода було своєї праці. Що перше кинулось в око, так це страшна чорна кіптява на стелі та дірки у стінах від пострілів...». 

Будівельники працювали у відділенні протягом місяця, ремонтні роботи виконали якісно, на совість. Нині це відділення повністю готове до прийому пацієнток і надання їм необхідної медичної допомоги. 

Міський голова Юрій Бова привітав колектив лікарні з цією важливою подією. ВІн щиро подякував будівельникам за працю й нагородив Почесними грамотами Тростянецької міської ради:

Колесник Анну Сергіївну;

Мельникова Олексія Олександровича;

Іголкіна Богдана Євгеновича;

Кравченка Віталія Івановича;

Лопаєва Євгена Васильовича;

Кукса Сергія Вікторовича.

Подякував будівельникам ПП «Сім» за оперативну й якісну роботу Анатолій Плахтиря, генеральний директор КНП «Тростянецька міська лікарня». 

Джерело: Тростянецька міськрада 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg