Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Червоний Хрест закликав не довіряти шахраям
Червоний Хрест закликав не довіряти шахраям Печать
Автор Админ   
18.08.2022 г.



Шахраї від імені Червоного Хреста поширюють фейк про  грошову допомогу українцям

Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці Червоного хреста в Фейсбуці.

В мережі Facebook поширюється фейк про нібито грошову виплату всім-всім українцям від Червоного Хреста України та ООН у розмірі понад 7000 грн.

Для цього шахраї створили окрему сторінку у Facebook під назвою «Фонд допомоги громадянам України 24/7», де через юриста збирають персональні дані, а також просять перерахувати суму 385 грн на нібито юридичні послуги! Будьте уважними – це шахраї.

Червоний Хрест України НІКОЛИ не проводив й не проводить збір коштів для компенсації юридичних чи інших послуг! Червоний Хрест України здійснює ваучерну підтримку вразливих верств населення з категорій вразливості, але для цього не збирає особисті дані через соціальні мережі, тим паче дані банківських карток!

Будьте уважними, перевіряйте інформацію про грошові виплати на офіційних джерелах Червоного Хреста України, наприклад на сайті redcross.org.ua. Не передавайте особисті дані та номери банківських карток шахраям, не переводьте кошти шахраям.

У разі виявлення фейкової інформації, повідомте нас, надіславши посилання фейкового джерела та лист на пошту - Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg