Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Виіздне засідання комітету закордонних справ ВР відбулось на Сумщині
Виіздне засідання комітету закордонних справ ВР відбулось на Сумщині Печать
Автор Админ   
15.08.2022 г.



Члени комітету Верховної ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва відвідали Охтирку, Тростянець та Суми.

Тростянець більще місяця був в окупаціі. Охтирка - одне з найбільш постраждалих від російських обстрілів міст. Члени комітету відвідали зруйновану охтирську ТЕЦ, а в Сумах заслухали представників регоінальноі влади і військове керівницвто щодо безпекової ситуації в області, перспективи відновлення зруйнованих інфраструктурних об’єктів і житла, розслідування воєнних злочинів. 

«Мета виіздного засідання- комплексне вивчення фактів геноциду, військових злочинів РФ на території Сумщини, які обов’язково мають бути розслідувані і дійти до міжнародного трибуналу над Путіним і його бандою.

Для нашого комітету особливо важливо володіти фактажем, адже щодня спілкуємося з міжнародними партнерами, парламентськими делегаціями.

Росія - терорист і агресор, населена покидьками і вбивцями. Наша задача як політиків і державних діячів- посилення санкцій, повна ізоляція РФ і відповідальність за вбивства, зґвалтування, злочини, мародерство, за всі злочини перед українцями», - повідомили на сторінці Європейської солідарності.

ImageImage

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg