Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Огляд офіційного сайту PokerMatch - Онлайн Покер на Сайті Pokermatch
Печать
02.08.2022 г.

Огляд PokerMatch від професійного гравця в онлайн покер



В даній статті ми розглянемо одну з найвідоміших ліцензійних онлайн платформ для азартних онлайн ігор, а саме Покерматч. В написанні цієї статті нам допомагав гравець який давно грає на різноманітних платформах для гемблінгу, але він вирішив залишитися анонімним. В наступному абзаці ви дізнаєтеся всі необхідні дії для безпечної та прибуткової гри. 

PokerMatch — відносно молодий український покер-рум, який почав свою роботу в 2016 році. За цей час кімната встигла завоювати довіру мільйонів гравців і стати найпопулярнішою у Східній Європі. Сьогодні розберемося, що ж приваблює гравців з усього світу і чи вартий Покерматч вашої уваги.  

Ігри на гроші

Розділ кеш-ігор дійсно вражає різноманітністю. Вас чекають столи для покеру, Холдем, кілька видів Омахи, Бадугі, Разз, Стад, 32 Дро, турецький і китайський покер. У більшість екзотичних дисциплін грають не так активно, тому ви завжди знайдете доступний стіл. 

Крім покер-руму, на сайті та в додатку Покерматч є також онлайн-казино. Тут ви знайдете слоти від більш ніж 30 найкращих провайдерів — NetEnt, Quickspin, Play'n GO, Microgaming та інших. Ігрові автомати з джекпотом на реальні гроші ідеально підходять новачкам через прості правила та розважальність. 

Бонусна програма

Покер-рум досить щедрий на різноманітні акції і промокоди. Гравці можуть обрати з 12 варіантів вітального бонусу, включаючи миттєві та з відігрувані. Зазвичай вид і розмір бонусу залежить від суми депозиту. 

Кожен новий гравець отримує миттєвий подарунок у вигляді грошей і фріспінів. Їх не потрібно відігрувати, достатньо лише зареєструватися та зробити перший депозит на одну з сум:

  • від 50 гривень — 50 гривень і 15 фріспінів; 
  • від 100 гривень — 50 гривень і 50 фріспінів; 
  • від 250 гривень — 100 гривень і 50 фріспінів; 
  • від 500 гривень — 150 гривень і 100 фріспінів. 

Для постійних гравців Покерматч створив програму лояльності, яка постійно доповнюється новими пропозиціями й акціями. З умовами та деталями можна ознайомитися на офіційному сайті покер-руму. 

Програмне забезпечення 

Програмне забезпечення для PokerMatch розроблено Connective Games. Це велика IT-компанія, що спеціалізується на платформах для азартних ігор. Сайт функціональний і простий, виконаний в традиційних для покер-руму кольорах — чорному та помаранчевому. 

У верхній частині екрану розміщена панель головних вкладок, праворуч — каса, а зліва — сторінка з бонусами й акціями. Фільтр для покерних дисциплін і форматів знаходиться зліва. Над ним розташоване сервісне меню.

Мобільний додаток

Ще одна вагома перевага полягає в тому, що покер-рум має окремі додатки для Android та iOS. Ви можете грати будь-де та будь-коли, прив'язки до комп'ютера більше не існує. Завантажити актуальну версію можна на офіційному сайті. Додаток нічим не поступається десктопній версії і пропонує такий самий функціонал. 

Депозити та зняття коштів

PokerMatch пропонує широкий вибір безпечних і швидких методів оплати. Є 10 варіантів внесення коштів. Серед них доларові, євро та гривневі картки Visa/MasterCard, а також електронні гаманці Skrill, Neteller, ecoPayz, AdvCash. Українці також можуть використовувати Приватбанк і Монобанк. 

Верифікація та безпека

Виведення коштів на PokerMatch доступне лише зареєстрованим і перевіреним користувачам. Для верифікації рахунку необхідні копії основних особистих документів і, в деяких випадках, банківська карта:

  • Паспорт.
  • Копія посвідчення водія.
  • Селфі з паспортом / ID-карткою.
  • Фотографія кредитної/дебетової картки, якщо вона використовувалася для депозиту.

Служба підтримки може додатково запросити фото/скріншот особового рахунку в платіжному сервісі, який використовується для транзакцій.

Після проходження верифікації рахунку стає доступною можливість виводу коштів. Час обробки транзакції зазвичай займає 2-3 години. В деяких випадках при знятті грошей з стягується невелика комісія.

Ці всі заходи потрібні для уникнення шахрайства, а також безпеки та конфіденційності ваших особистих даних. Діяльність Покерматч регулюється Кюрасао, тому вони зобов'язані дотримуватися правил відповідальної гри. 

Плюси і мінуси гри на PokerMatch

+ Відомий і надійний бренд.

+ До 40% рейкбеку.

+ Кілька форматів покеру.

+ Широкий вибір способів оплати.

+ Чуйне обслуговування клієнтів.

- Відносно низький трафік на середніх і високих ставках. 

PokerMatch — це затишний покер-рум з відмінним вибором покерних ігор і найнижчими ставками на ринку. Він ідеально підходить для звичайних гравців, які мають на меті розважитися і не ризикувати великою сумою грошей. Кімната підійде і для більш професійних гравців, які звикли до серйозних змагань. Покерматч також підійде для отримання досвіду та знайомства з новими форматами.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg