Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Сумщині допомагають Об’єднані Арабські Емірати
Сумщині допомагають Об’єднані Арабські Емірати Печать
Автор Админ   
19.07.2022 г.



Дружні відносини Сумської ОВА з Посольством України в ОАЕ мають відлік з початку масового російського вторгнення в Україну

За словами керівника Сумської обласної військової адміністрації Дмитра Живицького, передісторія цієї співпраці майже детективна. Під час однієї з евакуацій людей із Сум, на машині швидкої допомоги в останню мить вдалося вивезти і розгублених громадян Еміратів. Відтоді зав’язалися дружні і теплі відносини з Посольством України в ОАЕ.

Нині Сумщина отримала гуманітарну допомогу від Об’єднаних Арабських Еміратів. Надійшло 20 тонн продуктових наборів: крупи, консерви, цукор, молоко та інше. А ще 7 тонн медикаментів для наших лікарень – у дорозі.

«Щиро дякую за співпрацю міністерці закордонних справ Рім Ібрагім Аль-Хашімі та Посольству України в ОАЕ. Також разом з імамом Сумщини і представниками мусульманської громади обговорили шляхи подальшої співпраці і надання допомоги родинам, які опинились у скруті через війну. Дякую всім, хто допомагає Сумщині і Україні! Разом – переможемо!», – відзначив Дмитро Живицький.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg