Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow У «художці» випускний
У «художці» випускний Печать
Автор Админ   
03.07.2022 г.



Учні Охтирської дитячої художньої школи імені Т. Г. Шевченка відзначили випуск

Вони не припиняли навчання навіть попри повномасштабне вторгнення росії. Діти ходили до вчителів додому або проводили заняття онлайн. Інколи наставників та їх вихованців розділяли сотні, а то й тисячі кілометрів.

На початку навчального року в школі було 303 учні, наприкінці – 240. Попри труднощі воєнного часу, програму "Образотворче й декоративне мистецтво" опанували та успішно захистили дипломні роботи усі 26 випускників. На жаль, на випускному не всім вдалося зустрітися: відсутні три вчителя та половина випускників. 

Педагоги та їх учні разом пройшли складний шлях і відзначити фініш вирішили по-особливому. Вони створили «випускну» короткометражку з роботами випускників та монологами їх наставників, а після урочистостей в залі міського центру культури і дозвілля «Кнєжа» влаштували арт-пікнік на березі річки Охтирка. Найбільше, чогоо боялася директорка ДХШ Яніна Тіщенко – аби не пролунала повітряна тривога. Щоб хоч це маленьке, але особливе свято, не зачепила війна.

Охтирська громада щиро бажає колективу та випускникам художньої школи залишатися завжди такими ж творчими і життєрадісними! Зичимо на стежках щасливої долі пронести любов до мистецтва – вічного та дивовижного. 

Мирного неба усім! 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg