Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Про безпеку дітей дбаємо спільно
Про безпеку дітей дбаємо спільно Печать
Автор Админ   
18.06.2022 г.



На точці зустрічі «Спільно» Охтирського молодіжного центру не лише малюють, ліплять та розважаються, а ще й говорять про важливі та серйозні речі!

Працівниками Охтирського районного відділу поліції спільно з Охтирським молодіжним центром в рамках проєкту «Спільно. Точки. Зустрічі» було проведено зустріч з дітьми, які проживають у місті Охтирка.

Інспектори сектору реагування патрульної поліції разом з дітками згадали правила поводження на дорозі: «Як потрібно перетинати дорогу, де відсутній світлофор», «Сигнали світлофору», «Пішохідний перехід» тощо. Дітвора із задоволенням спілкувалася із правоохоронцями, малювали дорожні знаки та дорожню розмітку.

Окрім цього, правоохоронці нагадали дітям про дотримання правил безпеки при виявленні сторонніх предметів, а також закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Оскільки найдорожча цінність – це їх життя та здоров’я. 

На згадку про цю зустріч правоохоронці вручили кожному учаснику маленький, але корисний подаруночок – світловідбиваючий браслет, для безпеки на дорозі у нічний час. 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg