Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Вероніка Батюк з Охтирки – переможниця літературного конкурсу
Вероніка Батюк з Охтирки – переможниця літературного конкурсу Печать
Автор Админ   
13.06.2022 г.



Вероніка Батюк з Охтирки – переможниця літературного конкурсу «Дитяча Коронація слова».

11 червня відбулася онлайн-церемонія нагородження переможців Міжнародного мультимистецького літературного конкурсу «Дитяча Коронація слова».

Серед тріумфаторів – 15-річна охтирчанка Вероніка Батюк. Оповідання юної талановитої письменниці «Життя собаки звичайного» журі конкурсу визначило кращим у номінації «Діти для дітей».

Щиро вітаємо Вероніку з перемогою і бажаємо творчих успіхів!

Довідково: Міжнародний літературний конкурс «Коронація слова», історія успіху якого нараховує 22 роки, є найпрестижнішим українським проєктом, який в царині романів, кіносценаріїв, п’єс, пісенної лірики та творів для дітей відкрив понад 1000 нових імен. Багато творів для дітей (переможців конкурсу) внесено у шкільну та позашкільну програми Міністерством освіти та науки України. Головна мета конкурсу – розширити спектр дитячої літератури, заохотити до письменництва самих дітей та популяризувати читання серед дітей і молоді, а також підтримка новітньої української культури, пошук нових імен, видання найкращих романів, стимулювання й підтримка сучасного літературного процесу кіно й театру.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg