Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Мешканці ще двох багатоповерхівок Охтирки отримали допомогу
Мешканці ще двох багатоповерхівок Охтирки отримали допомогу Печать
Автор Админ   
12.06.2022 г.



Мешканці постраждалих від воєнних дій багатоповерхівок по вулиці Київській та провулку Дачний отримали гуманітарну допомогу.

11 червня, Охтирська міська рада у співпраці з  управлінням Верховного комісара з питань біженців ООН в Україні ( UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні ) продовжила видачу речей побутового вжитку для охтирчан, які проживають у будинках по вулиці Київській №103 та провулок Дачний №8. Відповідно до списків одержувачів, які надали уповноважені по будинках, було передано:

 матраци; брезент;кухонні набори; постільна білизна; засоби гігієни.

Якщо мешканці вказаних багатоповерхівок не отримали зазначеного набору, просять звернутись до уповноважених по будинках для складання уточнюючого списку та оперативного вирішення питання.

З наступного тижня Охтирська міська рада планує видати набори побутового вжитку для мешканців приватного сектору, житло яких було знищене. 

Нагадаємо. 8 червня Охтирська міська рада у співпраці з UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні організувала видачу речей побутового вжитку для охтирчан, які проживають у будинках по вулиці Київській

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg