Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На Охтирщині поліцейські виявили факт незаконного перевезення деревини
На Охтирщині поліцейські виявили факт незаконного перевезення деревини Печать
Автор Админ   
04.06.2022 г.



Близько 6 метрів кубічних деревини породи дуб перевозив зловмисник без відповідних документів.

Працівники відділу поліцейської діяльності №1 (с. Велика Писарівка) вилучили деревину, а за даним фактом відкрили кримінальне провадження.

У ході проведення профілактичних заходів, спрямованих на виявлення фактів незаконного перевезення продукції лісового господарства, співробітники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль ЗІЛ під керуванням 33-річного чоловіка.

Водій автомобіля не надав необхідних документів на деревину.

На місце події негайно була викликана слідчо-оперативна група, яка й задокументувала факт правопорушення.

Деревину та автомобіль співробітники поліції вилучили, а за даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 246 «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян: якщо ви стали свідками порубки дерев або володієте інформацією про осіб, які займаються незаконним видобутком та продажем деревини, прохання повідомити до поліції за спеціальним номером «102». Анонімність гарантовано.

Відділ комунікації поліції Сумської області 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg