Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирська поліція затримала чоловіка, який намагався вбити сусіда
Охтирська поліція затримала чоловіка, який намагався вбити сусіда Печать
Автор Админ   
01.06.2022 г.



Розлючений п’яний чоловік наніс сусіду удар ножем. Зловмисника затримали співробітники поліції та відкрили кримінальне провадження.   

Напередодні ввечері до поліції через лінію «102» надійшло повідомлення від 58-річного мешканця с. Вільне Охтирського району про те, що сусід наніс йому удар ножем в область грудної клітини.

На місце події відразу було направлено слідчо-оперативну групу та керівництво відділення поліцейської діяльності № 1 (с. Велика Писарівка).

В ході проведення перевірки було встановлено, що 63-річний місцевий мешканець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись біля домоволодіння свого сусіда, вчинив сварку з останнім. Коли словесні аргументи у зловмисника були вичерпані, то він наніс сусідові удар ножем.

Потерпілого було госпіталізовано до медичного закладу для надання необхідної допомоги. З місця події вилучено знаряддя вчинення злочину, а саме кухонний ніж.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). 

Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснює Охтирська окружна прокуратура. 

На даний час вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg