Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирську ТЕЦ оглянула замміністра розвитку громад
Охтирську ТЕЦ оглянула замміністра розвитку громад Печать
Автор Админ   
04.05.2022 г.



Як повідомив міський голова Павло Кузьменко, 3 травня з представниками Кабміну, Сумської ОВА оглянули Охтирську ТЕЦ.

 «Разом із заступницею Міністра розвитку громад та територій України Наталією ХОЦЯНІВСЬКОЮ, заступницею голови Сумської обласної військової адміністрації Оленою БОЙКО та директором Департаменту житлово-комунального господарства та енергоефективності Сергієм ЛУГОВИМ відвідали Охтирську ТЕЦ, яка постраждала внаслідок військової агресії зі сторони росії, – повідомив Кузьменко.

Як зазначив Кузьменко, під час зустрічі обговорили проблемні питання щодо відновлення теплопостачання у м. Охтирка.

3 березня ТЕЦ було остаточно знищено після чергового авіаудару. З кінця березня завали ТЕЦ розбирають загони ДСНС. Тільки 3 травня працювало 30 осіб та 8 одиниць техніки ДСНС. Рятувальники розібрали 47 кв. м залізобетонних і металевих конструкцій, а також завантажили і вивезли 6 вантажних автомобілів будівельного сміття.

Як повідомляли раніше, ТЕЦ збираються відновити до початку опалювального сезону. Обслуговувати її має комунальне підприємство, створення якого мають погодити депутати найближчим часом.

В соцмережах люди висловлюють незадоволення рішенням відновити ТЕЦ і просять дозволити індивідуальне опалення або зробити мінікотельні. Аргументують тим, що війна не закінчилась і місто знов може опинитись без теплопостачання.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg