Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирські поліцейські працюють цілодобово
Охтирські поліцейські працюють цілодобово Печать
Автор Админ   
23.03.2022 г.



В умовах воєнного стану поліція чергує на блокпостах, забезпечує безпеку міста 

Працівники поліції спільно з представниками територіальної оборони та громадських формувань цілодобово виконують покладені на них обов'язки,  забезпечують безпеку громадян, попереджають вчинення правопорушень, а також вживають заходів щодо попередження фактів мародерства.

На території району також діють блокпости, роботу яких координують поліцейські спільно бійцями територіальної оборони. Вони здійснюють перевірку документів у громадян та, у випадку необхідності, транспортних засобів. Прохання до водіїв неухильно дотримуватись правил проїзду блокпостів та виконувати вказівки правоохоронців.

Поліцейські нагадують: не знімайте фото чи відео блокпостів, української військової техніки,  пересування військ, місць обстрілів та не викладайте їх у соцмережі – цим ви допомагаєте ворогу скоригувати вогонь.

Також водіям заборонено використовувати відеореєстратори та здійснювати фото- та відеозйомку доріг загального користування, об'єктів інфраструктури, блокпостів, укріплень, розташування військових частин тощо.

Ми переможемо! Україна єдина!

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg