Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці рятувальники витягли жінку, яка провалилася під лід
В Охтирці рятувальники витягли жінку, яка провалилася під лід Печать
Автор Админ   
21.02.2022 г.



Охтирка: працівники ДСНС врятували літню жінку, яка провалилася у ополонку (ВІДЕО)

20 лютого о 18:16 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про необхідність надання допомоги по вул. Парковій у м. Охтирка. Телефонували випадкові перехожі, яка побачили на середині р. Охтирка жінку, яка провалилася у ополонку.

На місце виклику прибуло відділення 22-ї державної пожежно-рятувальної частини. На щастя, дана водойма не глибока, проте, літня жінка по груди знаходилася у крижаній воді і сильно замерзла. Безпосередньо потрапити до місця провалу було не можливо, оскільки від берега з обох боків водойми майже 1,5 м крижаного покриву вже не було.

Працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій кинули жінці рятувальний круг, за допомогою якого мотузкою її вдалося витягнути з ополонки. Проте вже на поверхні криги постраждала відпустила руки і намагалася підвестися. Рятувальники закликали її у жодному разі цього не робити, щоб знову не провалитися у ополонку. Жінці знову перекинули круг і витягли на берег та негайно відвели до карети «швидкої». Після надання необхідної допомоги, постраждалу, 1967 р.н. медпрацівники терміново доправили до лікарні.    

Всього для надання допомоги від Державної служби України з надзвичайних ситуацій  залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки.

Рятувальники закликають громадян не ризикувати життям! У жодному разі не виходити на водойми, крижаний покрив яких через тривалу відлигу втратив свою міцність та став вкрай небезпечним!

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg