Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Популярні ігрові автомати від найкращих виробників
Печать
21.02.2022 г.

Популярні ігрові автомати від найкращих виробників

З кожним днем ігрові автомати онлайн стають все популярнішими. Деякі слоти відразу стають топовими, до інших популярність та любов гравців приходить з часом. Компанії-розробники випускають нові релізи з урахуванням усіх вимог та потреб сучасного гемблера. Завдяки цьому кожен користувач може знайти собі в мережі розвагу до душі.

За якими критеріями обирають кращі ігрові автомати?

Сучасні ігрові автомати більше нагадують комп’ютерні ігри. Розробники докладають максимум зусиль, щоб випустити цікавий та якісний продукт, який складе гідну конкуренцію вже існуючим слотам на ринку азартної індустрії. Ігрові автомати онлайн приваблюють користувачів в першу чергу дизайном. Саме зовнішній вигляд симуляторів відіграє ключову роль у їх популяризації, адже, левова частка усіх азартних пропозицій мають класичну схему роботи (3х5) чи є їх удосконаленими версіями.  

При виборі азартних розваг, необхідно звертати увагу не лише на дизайн та графічне оформлення гри, але й на ряд інших критеріїв. Ось найважливіші з них:

  • Коефіцієнт RTP. Цей показник характеризує “щедрість” ігрового апарату, тобто, його ймовірну віддачу. 
  • Види бонусів в слотах, які допомагають виграти більше (завдяки різноманітним множникам, накопичувачам, спецсимволам та додатковим раундам на подвоєння, ризик-іграм, тощо грати в онлайн слоти стало ще цікавіше).
  • Дизайнерське оформлення симулятора. Як вже говорилось вище, цей показник вважається ключовим при виборі онлайн гри, тому до нього розробники ставляться особливо уважно.
  • Кількість барабанів та ліній виплат. Від цих показників напряму залежить ймовірність випадання виграшної комбінації та її розмір.
  • Простий та зрозумілий геймплей. Щоб автомат сподобався гравцям, він повинен мати зрозумілі правила та бути зручним у керуванні.
  • Аудіосупровід. Фонова музика відіграє дуже важливе значення, адже, вона може або стимулювати користувачів до гри, або, навпаки, змушувати їх змінити слот. Звукове оформлення повинно бути приємним та ненав’язливим. Воно має допомагати гравцям розслабитись, але не має відволікати від ігрового процесу.

Важливе значення при виборі онлайн-слоту відіграють також виробники ігрового софту. Зараз у світі є кілька ТОП-розробників, які випускають дійсно якісний продукт. До них належать: Microgaming, NetEnt, Igrosoft, Playtech, Endorphina, Yggdrasil Gaming, Novomatic та інші.



 

Топ найпопулярніших слотів серед українських гравців

До найпопулярніших ігрових автоматів, які вже стали легендарними, можна віднести Полунички, Книжки та Мавпочки. Ці слоти не втрачають своєї популярності завдяки цікавим сюжетам, запальним головним персонажам, щедрим виплатам та простим правилам геймплею. 

Разом з цим, виробники щодня випускають нові сучасні слоти. Їх створюють з урахуванням новітніх технологій, сучасної 3D-графіки. Нові ігри мають розширений функціонал, збільшену кількість ліній для виплат та інші додаткові можливості. 

Серед українських гемблерів найбільшою популярністю користуються такі слоти, як Gonzo’s Quest (NetEnt), Book of Ra (Greentube), Mega Fortune (NetEnt), Cleopatra (IGT), 

Dead or Alive (NetEnt), Zeus (WMS), Gladiator (PlayTech), Buffalo Blitz (PlayTech), Dracula (NetEnt) та інші.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg