Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці поліція затримала чоловіка за підозрою в крадіжках з домоволодінь
В Охтирці поліція затримала чоловіка за підозрою в крадіжках з домоволодінь Печать
Автор Админ   
16.02.2022 г.



Серія крадіжок розкрита Охтирським райвідділом поліції ще до того, як потерпілі звернулися за допомогою. Відео.

Під час патрулювання Охтирського району увагу працівників поліції привернув автомобіль, водій якого, побачивши поліцейських, почав помітно нервувати. Тож правоохоронці зупинили його для перевірки.

За кермом транспортного засобу перебував 31-річний житель м. Охтирка. Під час огляду в автомобілі працівники поліції виявили електроінструменти, посуд, різноманітний металобрухт та інші речі, походження яких чоловік пояснити не зміг.

Тож, на місце події було викликано слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин події.

У подальшому правоохоронці з’ясували, що вказані речі були здобуті злочинним шляхом. Чоловік викрав їх з приватних будинків на території с. Горяйстівка та с. Олешня Охтирського району.

Окрім цього, в ході проведення слідчих дій та оперативно-розшукових заходів було встановлено причетність вищевказаного місцевого жителя до вчинення, на початку місяця, крадіжки речей з автомобіля. 

На даний час зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg