Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці поліцейський затримав злодійку
В Охтирці поліцейський затримав злодійку Печать
Автор Админ   
04.02.2022 г.



Працівники Охтирського районного відділу поліції розкрили крадіжку золотих та срібних прикрас ще до того, як заявниця виявила їхнє зникнення. 

Вранці співробітник поліції повертався з чергування додому та побачив на території нежитлового домогосподарства невідому жінку. Поки поліцейський зупинив автомобіль, незнайомка виходила з іншого двору. 

Підійшовши до неї, пооліцейський побачив, що вона не з порожніми руками вийшла з чужого будинку, тому негайно викликав на місце слідчо-оперативну групу поліції. 

З'ясувалося, що зловмисниця під приводом купівлі-продажу "пух-перо" зайшла до будинку 46-річної жінки і, скориставшись точним моментом, викрала золотий ланцюжок, каблучку, сережки та дві срібні ладанки та поспішила на вихід. 

Проте залишитися невикритою 39-річній жінці не вдалося. Біля хвіртки на неї вже чекав співробітник поліції. У скоєному жінка зізналася і пояснила свій вчинок бажанням збагатитися за чужий рахунок. 

Поліцейські вже затримали зловмисницю у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та відкрили щодо неї кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 "Крадіжка" Кримінального кодексу України. 

Слідчі дії продовжуються. Правоохоронці перевіряють причетність жінки до скоєння подібних злочинів на території області, повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області. 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg