Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирський голова пообіцяв обрати старосту до кінця лютого
Охтирський голова пообіцяв обрати старосту до кінця лютого Печать
Автор Админ   
01.02.2022 г.



Голова Охтирської громади Павло Кузьменко провів зустрічі з жителями Староіванівського старостату щодо обговорення кандидатур на старосту. Попередній староста Р.Тесля написав заяву про звільнення ще в липні 2021 року. 

1 лютого Павло Кузьменко вперше з часу виборчих перегонів провів зустрічі з жителями сіл Климентове, Сосонка, Поділ та Стара Іванівка.

Кузьменко приїзжав до старостату влітку 2021 року на вручення грамот, але зустрічей з жителями не проводив. Як він відповів одному з мешканців на питання, чого його не бачили так довго, Павло Петрович воював з опозицією.

Метою сьогоднішніх зустрічей було представлення головою громади кандидатур на старосту. Були представлені квартальні Наталія Володимирівна Шрамко, Галина Іванівна Кудь та бібліотекар Оксана Олександрівна Тиха.

Кандидатуру О.Тихої було додано за пропозицією жителів с.Климентове. Сам Кузьменко не просто не схвалює цю кандидатуру, але й під час зустрічей в Сосонці, Подолі, Старій Іванівці підкреслював, що негативно відноситься до Оксани Олександрівни, та ще й вона проживає в Охтирці. 

Підтримує Кузьменко кандидатури квартальних Кудь та Шрамко, а далі , за словами Павла Петровича, вони на пальцях кинуть кому бути старостою.

В підсумку було озвучено, що три кандидатури збиратимуть за себе підписи жителів старостату. Кандидатура, що набере більше голосів, буде запропонована депутатам на затвердження. При рівній кількості голосів Кузьменко по черзі пропонуватиме депутатам кандидатури. При наявній більшості підконтрольних депутатів старостою може стати тільки кандидатура Кузьменка. Для чого ця катавасія зі збором підписів залишилось незрозумілим. Ілюзія вибору. 

Павло Петрович поспілкувався з людьми та впевнився, що обидві квартальні Кудь і Шрамко негативу людей не накличуть. Наталію Шрамко більше підтримує Сосонка, Стара Іванівка добре знає Галину Кудь. А далі незрозумілий процес зі збором підписів (правил не зрозумів ніхто з присутніх на зустрічах) і до кінця лютого Кузьменко пообіцяв призначити старосту.

ImageImageImage 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg