Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow У Чернеччинській громаді окреслили напрямки розвитку на 2022 рік
У Чернеччинській громаді окреслили напрямки розвитку на 2022 рік Печать
Автор Админ   
09.01.2022 г.



Чернеччинський сільський голова Роман Бублик прозвітував про досягнення Чернеччинської територіальної громади за 2021 рік та окреслив напрямки розвитку на 2022 рік. 

За його словами, пріоритетними залишаться ремонти доріг, ремонт та обслуговування вуличного освітлення та благоустрій територій. Очільник громади зазначив, що сільрадою вже виготовлені проєкти на ремонт доріг місцевого значення та водогонів.

Також Роман Бублик зазначив, що інвестиційна складова Чернеччинської сільської ради полягає:

- у створенні нових робочих місць для місцевих мешканців; 

- у впровадженні нового напрямку наповнення сільського бюджету, шляхом продажу на аукціонах об’єктів малої приватизації комунальної власності громади;

- у проведенні інвентаризації земель – у Чернеччинській сільраді вперше проведуть аудит земель по Кардашівському старостинському округу.

 Крім того, за словами очільника громади, незабаром на базі колишньої Хухрянської лікарні буде створено нове стаціонарне відділення. Сільська рада вже замовила проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт покрівлі приміщень кухні, пральні та лікарняного корпусу, інженерно-геодезичні вишукування, створення ескізного проєкту нового комплексу та прилеглої території.

 Загалом, у 2022 році планується проведення всього необхідного комплексу капітальних робіт, облаштувань та закупівль.

 «У результаті реалізації проєкту ми створимо новий заклад з належними умовами проживання до 20 осіб, що отримуватимуть паліативну та хоспісну опіку. Це, в свою чергу, дозволить створити нові робочі місця, отримати додаткові відрахування до місцевого бюджету та покращити перспективи розвитку території. А головне – відділення вийде на самоокупність», – говорить Роман Бублик.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg