Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Жителям Чернеччинської громади пообіцяли налагодити роботу пересувних відділень
Жителям Чернеччинської громади пообіцяли налагодити роботу пересувних відділень Печать
Автор Админ   
28.12.2021 г.



Пересувні відділення “Укрпошти» мають  запрацювати краще до середини 2022-го

На засідання сесії Чернеччинської сільради 23 грудня завітав заступник директора з розвитку мережі Сумської дирекції АТ «Укрпошта» О. Зелений.

Керівництво Чернеччинської громади на численні скарги жителів звернулось до Сумської дирекції  АТ «Укрпошта» і та направила для виступу перед депутатським корпусом сільської ради свого представника.

Відповідаючи на запитання та пропозиції старост громади щодо незадовільної роботи оновлених мобільних поштових відділень, представник компанії наголосив, що АТ «Укрпошта» є приватним акціонерним товариством і для підвищення рівня ефективності та зменшення витрат  реалізує проект «Пересувні відділення». Але, через підвищений рівень захворюваності на COVID-19 серед працівників пошти, в перші місяці після запуску проєкту склалася доволі складна та напружена ситуація. 

Зараз на погляд О.Зеленого ситуація значно поліпшується, проводиться набір нових працівників, продовжують укомплектовуватися всім необхідним пересувні відділення. 

О.Зелений наголосив, що до середини наступного року проєкт запрацює вже в повній мірі: буде збільшено штат працівників, кількість автомобілів, оновиться система обробки. 

Керівництво громади запропонувало представнику Укрпошти  відкорегувати маршрут та час роботи пересувних відділень на території Чернеччинської сільської ради, та виказало надію на поліпшення роботи АТ «Укрпошта» в подальшому.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg