Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Новорічні композиції створили вихованці дитячого реабілітаційного центру
Новорічні композиції створили вихованці дитячого реабілітаційного центру Печать
Автор Админ   
24.12.2021 г.



Флористи студії «Лови букет» провели майстер-клас для вихованців Охтирського реабілітаційного центру 

До вихованців Охтирського реабілітаційного центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю з майстер-класом завітали керівник студії «Лови букет» Сніжана Хатько зі своєю колегою Юлею.

Сніжана та Юля показали дітям, що працювати з квітами, поєднувати і комбінувати їх між собою, надавати їм нову форму - це не просто красиво, але ще й дуже цікаво. 

Важливим елемент святкового декору до Нового року та Різдва є зимові букети та оригінальні композиції з хвойних гілок. Під чуйним керівництвом флористів вихованці установи створювали новорічні композиції із гілочок ялинки Нобіліс – одного з найпопулярніших різдвяних дерев, яке вирощують на плантаціях у Скандинавії та Великої Британії, яке зберігає соковитий зелений колір хвої та прекрасний аромат набагато довше, ніж тривають новорічні канікули. 

Діти використовували не тільки гілочки, але й інші матеріали - шишки, сушені апельсини, банти, атласні стрічки, ялинкові кулі, буси та прикраси, що додали композиції особливий настрій творчості та натхнення.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg