Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Як обрати зоомагазин якому можна довіряти
Як обрати зоомагазин якому можна довіряти Печать
20.12.2021 г.



Кожен дбайливий власник домашнього улюбленця хоче купувати своєму пухнастому другу лише найкращий корм для тварин, найякісніші іграшки та аксесуари для його догляду.  

Якісні зоотовари мають важливе значення для міцного здоров’я та гарного емоційного стану тварини. Саме тому, слід дуже відповідально підійти до процесу вибору інтернет зоомагазину, якому ви зможете довіряти на всі 100. 

На сьогоднішній день одним з лідерів на українському онлайн ринку зоотоварів вважається інтернет зоомагазин Petslike. Його ми й візьмемо у приклад, щоб створити для вас перелік важливих критеріїв, на які слід звертати увагу при виборі хорошого онлайн зоомагазину. 

1. Детальна характеристика зоотоварів

Хороший та безпечний інтернет магазин зоотоварів завжди забезпечить свого клієнта детальним описом та чітким складом товарів, які він пропонує. 

Навчіться шукати та читати цю інформацію на сайті зоомагазину. Якщо ви не можете знайти характеристику обраного вами зоотовару на сайті магазину, а менеджер не в змозі надати вам цю інформацію додатково – ні в якому разі не довіряйте такому продавцю.

Інтернет зоомагазини, які вказують детальні описи товарів, з їх складом і навіть нормами годування (якщо це корм) заслуговують на кредит довіри від вас.

  • Інтернет зоомагазин Petslike надає повну інформацію про кожен продукт, який розміщений на їхньому сайті (корм, медикаменти, вітаміни та добавки, ласощі тощо). Також при вашому бажанні менеджери зоомагазину Petslike можуть проконсультувати вас щодо будь-якого питання пов’язаного з термінами придатності, інгредієнтами чи нормами годування тварини.

2. Оплата та доставка

Обирайте інтернет зоомагазин, в якому оплата та доставка буде легкою та вигідною для вас. 

Хороші онлайн зоомагазини пропонують своїм клієнтами кілька варіантів оплати (готівкою при отриманні, онлайн на сайті, перерахунок за реквізитами чи на карту), а також кілька можливостей доставки (у відділення пошти, у поштомат або кур’єрську доставку).

Деякі зоомагазини також надають безкоштовну доставку, якщо ваше замовлення досягне певної встановленої магазином суми.  

  • Інтернет зоомагазин Petslike дає можливість покупцям розраховуватися всіма можливими методами оплати, а доставку забезпечує безкоштовну на усі замовлення від 249 гривень.

3. Політика обміну/повернення

Цей пункт повинен бути вказаний на сайті зоомагазину в будь-якому випадку. Без політики обміну/повернення зоомагазинам важко довіряти, оскільки це свідчить про те, що зоомагазин не несе відповідальність, якщо продасть покупцю неякісні чи протерміновані товари для тварин. 

Перед тим, як оформити замовлення в онлайн зоомагазині, спочатку дізнайтеся про їх політику обміну/повернення, особливо на продукти харчування для домашніх тварин. 

Цей пункт також допомагає вам дізнатися, чи зоомагазин продає вам сертифіковані та якісні товари для котів та собак й гарантує їх справжність та безпечність, чи обраний вами зоомагазин неблагонадійний та довіряти йому не варто.

  • З детальною політикою обміну/повернення інтернет зоомагазину Petslike можна ознайомити у них на сайті та в разі виникнення проблеми спокійно обміняти товар чи отримати повернення коштів.

4. Акції, знижки та спеціальні пропозиції

Отримувати знижки на якісні товари для собак та котів завжди приємно, але це також може розповісти вам більше і про зоомагазин - він конкурентоспроможний та займає міцну позицію на ринку. Саме тому, не лякайтеся та не оминайте зоомагазини, які пропонують вигідні акційні пропозиції.

  • Інтернет зоомагазин Petslike щомісяця тішить своїх покупців гарними знижками, акціями та подарунками. Зареєструвавшись на сайті Petslike ви автоматично отримуватимете щомісяця лист з переліком актуальних акцій та знижок на різноманітні бренди зоотоварів.

5. Вік інтернет ресурсу

Перевірте скільки років сайту. Чим довше він існує, тим більше він відомий та може розповісти вам про репутацію зоомагазину в цілому. 

Це також означає, що ви знайдете багато інформації від попередніх клієнтів, які вже неодноразово робили замовлення в обраному вами онлайн зоомагазині. Це дозволить вам прийняти більш обґрунтоване рішення щодо того, довіряти зоомагазину, чи ні.

  • Інтернет зоомагазин Petslike на українському ринку зоотоварів присутній вже більше 6 років. Завдяки високого рівня сервісу встиг заслужити хорошу репутацію та позитивні відгуки від клієнтів. 

Пошук та прийняття правильного рішення щодо того, якому інтернет зоомагазину можна довіряти, може зайняти трохи вашого часу. Проте, ця трата часу варта того, щоб, зрештою, забезпечити вашого улюбленця найкращим доглядом та найякіснішим харчуванням.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg