Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Керівцицтво «Сумигаз» запевняє, що проблема «неправильних» платіжок вирішена
Керівцицтво «Сумигаз» запевняє, що проблема «неправильних» платіжок вирішена Печать
Автор Админ   
06.12.2021 г.



Голова Правління РГК «Сумигаз» Костянтин ТАЦЬКИЙ під час апаратної наради пообіцяв голові облдержадміністрації Дмитру ЖИВИЦЬКОМУ, що всі проблеми з неправильними нарахуваннями вирішені.

Вже в грудні жителі області мають отримати платіжки, нарахування в яких здійснюватиметься згідно з переданими даними показників лічильників.

«До нас постійно надходять звернення щодо нарахування РГК «Сумигаз» населенню в платіжках показників за використаний природний газ. Скарги пов’язані з тим, що люди передають показники лічильників, але в платіжках щомісяця отримують цифри, які абсолютно не відповідають надісланим показникам, – повідомив Дмитро Живицький. – Щомісяця керівництво компанії нам говорить, що ситуацію виправлять, але кількість звернень постійно зростає».

За його словами, з 1 жовтня по 30 листопада від жителів області надійшло 1719 звернень. До державної установи «Сумський обласний контактний центр» надійшло 267 звернень і 1452 звернення зареєстровано через урядову гарячу лінію.

Присутній на апаратній нараді голова Правління РГК «Сумигаз» Костянтин Тацький пообіцяв, що у наступних платіжках показники, які передають люди, вже будуть внесені.

«Якщо люди передали показники за газ вчасно, у грудні нарахування здійснюватимуться відповідно до тих даних, які вони передавали», – зазначив він.

Голова облдержадміністрації наголосив: «Сподіваюсь, що цього разу ваша обіцянка буде виконана і права громадян сплачувати за фактично спожитий газ будуть дотримані».

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg